От известно време чувам, че дори при най-малкото движение на волана се чува нещо като скърцане...Трябва да се заслушаш да го чуеш, но все пак се чува, и си набивам филма, че волана започва да се върти по трудно - в което ме убеждават, че греша...Звука е все едно се върти и няма масло, а съм долял. Идеи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скърцане на волана?
Collapse
X
-
Хм...и аз имам някакви шумове при въртене на волана и идват от самият волан...Много слабо изразени и приличат на...де да знам, резонираща пластмаса или все едно има голям бръмбар вътре, или пък все едно чегърта хард диск
чувал съм го и на други коли, някой ми беше обяснявал какво е, ама тотално съм изключил...някакви идеи?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщениеСимптомите ни са еднакви колеги. Това каре къде точно се намирамалко вероятно да е от него,но все пак......
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщениеОт известно време чувам, че дори при най-малкото движение на волана се чува нещо като скърцане...Трябва да се заслушаш да го чуеш, но все пак се чува, и си набивам филма, че волана започва да се върти по трудно - в което ме убеждават, че греша...Звука е все едно се върти и няма масло, а съм долял. Идеи?sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеИ моя скърцаше и установих,че волана подпира от време на време във пластмасата около конзолата зад волана.Леко запилих и сега не скърца.
Comment
-
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщениеMoже би с времето това пространство се пълни с боклуци и заскърцва. Най-вероятно и при мен е този проблема, защото се чува много откъм волана.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Така и аз в кюпа. Като въртя волана скърца,като на гума скърца. Разглобих ,продухах и сглобих- същата работа,не е болка за умиране,но дразни.Шубе ме е да пръскам там да не прецакам я еърбег-а, я мигачи,чистачки. Ако някой стигне до правилна диагностика-да казваSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
Comment